Restaurarea dintilorObturatia din compozit (obturatia alba) consta dintr-un amestec de particule fine de cuart si o rasina sintetica. Se utilizeaza atat pe dintii anteriori cat si pe cei din spate si are avantajul de a da un aspect frumos dintelui tratat astfel. Este fiabila si poate dura multi ani de zile.

‌  Fateta de portelan are o grosime mai mica de un milimetru si este utilizata pentru a acoperi fata expusa a dintilor anteriori. Durabila, ea reda aspectul frumos al dintilor naturali sanatosi. Incrustatia de ceramica inlay-onlay se foloseste in principal pe dintii posteriori pentru a repara un dinte usor deteriorat de o carie sau afectat de o fractură. Rezistenta și estetica, reda functia dintelui.

‌  Coroana din ceramica este cel mai adesea folosita atunci cand un dinte posterior sau anterior a fost sever distrus. Puternica și estetica, ea recreeaza forma originala a dintelui redandu-i acestuia aspectul frumos al unui dinte natural sanatos.

‌Nu ezitati sa contactați clinica DentExpert Trend ! Echipa noastra va fi bucuroasa sa va ofere informatii si sa va ajute sa alegeti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra !